Virtual marketing advisory

Hvad er Virtuel advisory og hvordan kan det hjælpe dig?

Som ejer af en virksomhed ved du at du er nødt til at markedsføre din virksomhed for at tiltrække kunder. Du har sandsynligvis en idé om, hvad du skal gøre, men er ikke helt sikker på, hvad der virker og mest af alt føler du ikke, kan du kan tage tid ud til at arbejde med din markedsføring. Du får det simplehent ikke prioriteret, selvom det er meget vigtigt for at nå dine mål. Løsningen kan være at ansætte en marketing person, men det tillader budgettet måske ikke lige nu.

Du ér din virksomhed og vi vil hjælpe dig ved at lytte til din vision og mål og diskutere med dig hvordan du kan forbedre din markedsføring for at opnå dine mål. Med udgangspunkt i vores første møde udvikler vi en handlingsplan, som vi følger på vejen hen imod dine mål!

Du betaler simpelhent kun et fast månedligt fee, som er langt mindre end at hyre en konsulent på dagsbasis eller at ansætte en medarbejder. Til gengæld har du fordelen af at være mere involveret og opbygge en større marketingviden samtidig.

Hvordan

Vi vil mødes månedligt og kommunikere ellers via via e-mail og Skype. Du kan simpelhent kontakte os med eventuelle spørgsmål når de dukker op og vi holder løbende kontakt med dig, så vi sammen sikre at din marketing bliver eksekeveret.

Vi vil se på markedsføring generelt, men især fokusere på mobil markedsføring, som nu er et MUST for enhver virksomhed. Google hævder, at hvis din virksomhed ikke er mobil venlig (eks. Har en mobile hjemmeside) er det ligesom at lukke din virksomhed 1 dag om ugen!

Du tager besluningerne, men vi vil være direkte og ærlige overfor dig når vi diskuterer din plan og din markedsføring.

For at opsummere , hvordan vi kan hjælpe dig:

• Dedikeret tid væk fra hverdagen for at forbedre din markedsføring
( møder vil være uden for dit kontor for at du kan fokusere på marketing )
• Holde dig til ilden på de opgaver og aktiviteter du påtager dig for at nå dine mål
• Du har en neutral marketing ressource uden for din virksomhed, som du konstant har adgang til
• Du får målt dine fremskridt og effektiviteten af din markedsføringsindsats
• Du får også en rådgiver på forretningsoptimering f.eks. smarte kundesystemer, service og evt. ’dumme regler som du kan bryde med fordel for dine
kunder og dig’

Kontakt os for en uforpligtigende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *